Översättningstjänster som hjälper med översättning till och från alla språk 

Översättning är inte en kostnad utan en investering i din framtid 

Baltic Media® är en ledande översättningsföretag som erbjuder översättningstjänster i norra Europa  till och från samtliga nordiska och baltiska språk.

Vi hjälper internationella och globala företag att nå europeiska marknader. Skandinaviska och baltiska kunder förlitar oss med översättning och lokalisering av deras innehåll i de mest populära språken i världen.

Beroende på språk och ämnesområde kostar en översättning hos oss mellan SEK 0,60 – 1.60 per ord. Vi erbjuder professionella översättningar, inklusive språkgranskning och korrekturläsning 20–25 % billigare än andra översättningsbyråer med kontor i Norden. Detta är möjligt eftersom vi är ett nätbaserat översättningsgföretag med produktionskontor i Riga i Lettland och således kan erbjuda lägre priser för dina översättningar än andra nordiska översättningsföretag. (I Sverige heter vårt företag Baltic Media Translations AB, F-skattesedel: Org nr 556675-6499).

Dessutom kan vi sänka dina översättningskostnader ytterligare med hjälp av våra CAT-verktyg.

Här kan läsa mer om hur du kan sänka översättningskostnaderna utan att offra upp kvaliteten.

Översättningsbyrå Baltic Media  är ett av Norra Europas mesterfarna översättningsföretag med expertområden i nordiska, baltiska, centraleuropeiska och andra världsspråk.

Översättningsföretag med låga priser, 30 års erfarenhet och kvalitetssäkring enligt  ISO 9001:2015

Översättning och lokalisering är inte en kostnad utan en investering i din framtidNordic-Baltic Translation agency Baltic Media  Översättningsbyrå Baltic Media

Översättningsföretag Baltic Media Translations AB erbjuder översättningar från och till alla officiella språk i den Europeiska unionen.  Alla våra översättningar görs och redigeras av människor. Uttrycket mänsklig översättning används till skillnad från maskinöversättning. Mänsklig översättning utförs an en mänsklig översättare, medan maskinöversättning utförs av en översättningsmaskin och redigeras sedan av en kontrollläsare.​ Lär dig mer om vårt arbetssätt här.

Beställ översättning online i Göteborg | Malmö | Stockholm | i hela Sverige

Baltic Media är ett ledande företag i norra Europa inom översättning och lokalisering i samtliga nordiska och baltiska språk.

 

Varför bör du välja översättningsföretag Baltic Media? 

Hur minskar man översättningskostnaderna utan att sänka kvaliteten

Sveriges bästa priser på svensk översättning | Pris per ord

 Processen för översättning

Kostnadsfri offert  

Begäran om information   

E-post

Vi är en global översättningsföretag och översätter till och från alla språk 

Översättning i norra Europa med översättare i följande språk | Våra mest använda språk runt Östersjön och Nordsjön omfattar:

Översättning med översättare i norra Europa | Väst- och centraleuropeiska språk

Våra mest använda väst- och centraleuropeiska språk omfattar:

De officiella språken i den europeiska unionen är enligt följande:

Vi kan även hjälpa till med andra världsspråk. Fråga nordics@balticmedia.com
 

Vi specialiserar i översättning och lokalisering av följande produktgrupper:

Snabb hantering av översättningsordrar

Eftersom vi respekterar våra kunder och deras tid kommer något av Baltic Medias koncernbolag att svara på förfrågningar och beställningar från våra kunder inom 15 minuter. För att spara mer tid kommer bara den viktigaste informationen att tillhandahållas.

Snabb hantering av översättningsordrar. Översättningsbyrån Baltic Media arbetar enligt krav och internationell standard för kvalitetshanteringssystem ISO 9001:2015. Det är en särskild garanti att effektiva insatser för kvalitetsförsäkran, arbetsmiljö, ansvarsfördelning och kvalitetsgranskning tillhandahålls i alla företagsled.

Översättningskvalitet och sekretess

Översättningsbyrån Baltic Media arbetar enligt krav och internationell standard för kvalitetshanteringssystem ISO 9001:2015. Det är en särskild garanti att effektiva insatser för kvalitetsförsäkran, arbetsmiljö, ansvarsfördelning och kvalitetsgranskning tillhandahålls i alla företagsled.

Alla Baltic Medias koncernbolag och dess leverantörer håller fast vid strikta sekretessavtal. Baltic Media Ltd ansvarar för säker förvaring av våra kunders konfidentiella information.

Kontakta Baltic Media idag

För att få veta mer om vår översättningstjänst eller för att beställa en gratis prisuppgift eller offert, vänligen ring våra kontor på +46 (0)8 767 6024 (Sverige), +371 67 224 327 (Internationell) eller kontakta våra projektledare via e-post på [email protected] eller [email protected]  

 

Några av våra kunder