Våra grundläggande värderingar i översättningen och språkundervisningen 

 

Översättningsbyrå Baltic Media är ett språkföretag i Stockholm: Våra grundläggande värderingar i översättningen och språkundervisningen Översättningsbyrå Baltic Media är ett språkföretag i Stockholm: Våra grundläggande värderingar i översättningen och språkundervisningen

Översättningsbyrå Baltic Media är ett språkföretag i Stockholm: Våra grundläggande värderingar i översättningen och språkundervisningen 

  • Översättningsbyrå Baltic Media har respekt för kundernas intressen genom att förse dem med professionell, högkvalitativ och snabb service inom översättning. Översättningsbyrå Baltic Media är tillgänglig till kunderna och har förståelse för deras behov. Kunden behöver veta att han/hon kan lita på översättningsbyrå Baltic Media Translations AB.
  • Översättningsbyrå Baltic Media utvecklar ett långsiktigt samarbete med kunder; “utbildar”  kunder i de specifika egenskaper för  tjänster som de köper och processen för kvalitetssäkring.
  • Översättningsbyrå Baltic Media strävar för främjande av en utveckling, demokratisk och marknadsorienterad arbetsmiljö och anställningskultur inom företaget.
  • Översättningsbyrå Baltic Media visar respekt för medarbetare och leverantörer genom att behandla dem med respektfull värdighet, garantera förbättring i yrkes-och expansionsmöjligheter, såväl som att garantera en positiv social miljö och respekt för individualiteten i anställda och leverantörer.


Baltic Media strävar mot att försäkra sig om att inte enbart mot kunder, men också mot anställda och leverantörer skall glädja sig åt att arbeta för och samarbeta med företaget.

Tjänster som tillhandahålles av Baltic Media Translations AB är organiserade på ett sådant sätt för att möta kunders behov. En av de mest grundläggande principerna är snabb service. Våra projektledare på Baltic Media Translations AB kan nås utanför våra ordinarie öppettider.

Kvalitet och snabb service – dessa är de två huvudprinciperna som gör att våra kunders tillit till Baltic Media Translations AB är solid.

Baltic Media Translations AB  är en av Norra Europas mesterfarna online översättningsbyråer i Sverige med expertområden i nordiska, baltiska, centraleuropeiska och andra världsspråk. Översättningsbyrå har kontor i Stockholm (Sverige) och i Riga (Lettland) och kunder kan hantera översättningar online.

Översättningsbyrå Baltic Media erbjuder konkurrenskraftiga priser för högkvalitativ översättning, snabb leverans och vänligt samarbete med kunder. Översättare på Baltic Media specialiserar i översättning av följande produktgrupper: översättning av dokumentauktoriserad översättningöversättning av webbsidor för e-handel, juridisk, teknisk, medicinsk översättning. Översättningsbyrå Baltic Media är certifierad enligt ISO 9001 och är en företagsmedlem i ELIA –Europeiska associationen för språkbranschen.

Varför bör du välja Baltic Media - Nordisk-baltisk översättningsbyrå? 

Hur minskar man översättningskostnaderna utan att sänka kvaliteten 

Våra tjänster

Kostnadsfri offert inom 15 minuter  

Begäran om information   

E-mail

 

Svensk blogg: Översättningsbyrå Stockholm Sverige

© Baltic Media Translations AB

Några av våra kunder