Översätt från svenska till kazakiska | Kazakisk översättning | ISO-certifierad översättningsbyrå Baltic Media

 

Det kazakiska språket

Språkfamilj: altaiska språk, turkiska språk, kazakiska
En av de officiella språken i Kazakstan som även talas i Afghanistan, Kina, Iran, Kyrgyzstan, Mongoliet, Ryssland, Tadzjikistan, Turkiet, Turkmenistan, Ukraina och Uzbekistan. Kazakiska kan skrivas med kyrilliska tecken, latinska tecken (i Turkiet) eller modifierad arabisk ortografi (Kina, Iran och Afghanistan).
Officiellt språk i: Kazakstan
 

Professionella kazakiska översättare

Översätt från svenska till kazakiska | Kazakisk översättning | Auktoriserad kazakisk översättare | Översättningsbyrå Baltic Media  Det kazakiska språket

Det finns över 10 kazakiska språkspecialister i våra databaser. I enlighet med “Baltic Medias” kvalitetspolicy utförs översättningar till språket av en kazakisk översättare som har kazakiska som modersmål och/eller bor i Kazakstan.
 
Vi använder oss enbart av professionella specialister med diplom i lingvistik från universitet/högskola och/eller erfarenhet inom översättning, med eller utan specialisering inom ett visst område.
 
Vi har infört och arbetar enligt kvalitetskontrollsystemet ISO 9001:2015, vilket betyder att vi har förbättrat projektkoordination och tillvägagångssätt för val av leverantör. Baltic Media har ett eget system för att testa kazakiska översättare. Kriterier: språkutbildning, minst 5 års erfarenhet inom översättning, referenser från andra kunder, provöversättning.
 
En stor andel av våra kazakiska leverantörer är auktoriserade - certifierade kazakiska översättare. Certifiering krävs för kazakiska översättningar som certifierats av en notarie samt för tolkning vid rättegångar. Här kan du läsa mer om auktoriserad översättning. Mer om priset på en auktoriserad översättning läs här.
 

Kazakisk översättning

Översätt från svenska till kazakiska | Kazakisk översättning | Auktoriserad kazakisk översättare | Översättningsbyrå Baltic Media  Det kazakiska språket

  1. Alla kazakiska översättningar går igenom tre stadier: översättning, redigering och korrekturläsning.
  2. Kazakiska översättare arbetar med översättningsprogrammen Trados Translator’s Workbench och Trados MultiTermsom säkerställer användning av konsekvent terminologi.
  3. Datasäkerhet, lagring och sekretess är vårt ansvar. Serverlagring av slutförda kazakiska översättningar. Om förlorar översättningen, finns den kvar i våra elektroniska arkiv.
  4. Utbildade, kompetenta och serviceinriktade projektledare som ständigt utvecklar sina färdigheter inom hantering av flerspråkiga projekt.
  5. Försäkring som täcker ansvarsskyldighet för möjliga översättningsfel — försäkringsbolaget kompenserar kundens eventuella förluster. Inga sådana fall har förekommit under Baltic Medias verksamhetshistoria. Detta fungerar dock som en ytterligare garanti för kunden.
  6. Vi arbetar globalt och har 25 års erfarenhet på den internationella marknaden eftersom vi har kunder och översättare i alla världsdelar.
  7. Ytterligare tjänster: layoutdesign för översättningar, förberedelse för tryck. När du lämnar in originalet för översättning kan du välja att beställa en layout som är färdig för tryck. Layoutdesign (DTP — Desktop Publishing).
Översättningsområden | Kazakisk översättning
Rättsöversättningar, Maskinteknik, Affärer, Finans, Medicin, Reklam, Kommunikationer, PR, Transport, Datamaskinvara och -programvara, Vetenskap, Jordbruk, Fordonsteknik, EU-dokument, Regering, Industri, Livsvetenskaper, Försäljning, Teknik.
 
Sekretess | Kazakisk översättning
Vi slutför våra avtal med alla våra kunder och är särskilt noggranna vad gäller arbetets kvalitet, leveransvillkor och sekretess.
 
Leveransvillkor | Kazakisk översättning
Tjänsterna som vi erbjuder kan anpassas efter våra kunders behov. En av de viktigaste kraven är snabb service. Det går även att kontakta oss före/efter vår arbetstid. Kvalitet och snabbhet — dessa är två av huvudanledningarna till att vi har fått våra kunders förtroende.
 
Våra vanligaste kazakiska översättningar:
engelska till kazakiska
franska till kazakiska
tyska till kazakiska
spanska till kazakiska
svenska till kazakiska
polska till kazakiska
tjeckiska till kazakiska
slovakiska till kazakiska
slovenska till kazakiska
ungerska till kazakiska
rumänska till kazakiska
bulgariska till kazakiska
lettiska till kazakiska
litauiska till kazakiska
ryska till kazakiska
danska till kazakiska
estniska till kazakiska
finska till kazakiska
norska till kazakiska
ukrainska till kazakiska
italienska till kazakiska
kazakiska till lettiska
kazakiska till engelska
kazakiska till ryska
kazakiska till franska
kazakiska till tyska
kazakiska till litauiska
kazakiska till ungerska
kazakiska till svenska
kazakiska till bulgariska
kazakiska till estniska
kazakiska till ukrainska
osv.
 
Vid förfrågan kan vi även hjälpa till med andra språk. Om du vill ha mer information kan du kontakta [email protected].
 
Kazakiska språktjänster
Vi arbetar med de vanligaste textbearbetningsprogrammen, t.ex. Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Adobe Page Maker, m.m. Dessutom använder vi specialiserade översättningsprogram som Trados SDL, Trados Translator’s Workbench och Trados MultiTerm, samt Wordfast, för att skapa våra kunders terminologidatabaser.
 
Vi erbjuder även textkonvertering från/till PC- och Macintoshplattformar och förberedelse för tryck.
 

Våra specialister har även erfarenhet med lokalisering av kazakiska webbplatser och dataprogram samt undertextning, kommentatorröster, dubbning av TV-program, filmtrailers, videospel, radioprogram och reklam på kazakiska.  

Några av våra kunder