Mer än 25 års erfarenhet i språkbranschen 

Företaget Baltikumspecialisten Sangun Veinberg (som senare bytte namn till Baltic Media) etablerades i Stockholm tidigt på 1990-talet av Guntar och Sandra Veinberg, lingvister med doktorgrader i lingvistik och kommunikation.

Översättningsbyrån betjänade nordiska och baltiska myndigheter och företag i deras kommunikations-, översättnings-, tolknings- och lokaliseringsbehov till och från språk runt Östersjön efter kommunistregimens fall i Europa.

Baltic Medias första arbetsverktyg var datorn Macintosh SE som uppfanns av Steve Jobs och producerades av Apple, som banade väg för en ny era inom kommunikationsteknologin.

Vår berättelse: 25 års erfarenhet i språkbranschen | Översättningsbyrå Baltic Media  Översättning hos Baltic Media | Hög kvalitet och  konkurrenskraftiga priserVår berättelse: 25 års erfarenhet i språkbranschen | Översättningsbyrå Baltic Media  Översättning hos Baltic Media | Hög kvalitet och  konkurrenskraftiga priser

 

Our Story: 25 Years of Nordic-Baltic Translation Experience | Translation Agency Baltic MediaOur Story: 25 Years of Nordic-Baltic Translation Experience | Translation Agency Baltic MediaVår berättelse: 25 års erfarenhet i språkbranschen | Översättningsföretag Baltic Media Vår berättelse: 25 års erfarenhet i språkbranschen | Översättningsföretag Baltic Media

Översättningsbyrån Baltic Media Ltd är en ledande leverantör av översättnings- och lokaliseringstjänster i norra Europa och erbjuder ett komplett utbud av professionella översättningstjänster i över 150 språk – sedan 1991.

Våra tjänster täcker över 150 språk för översättning av dina dokument, allt för att de ska nå ut till de globala marknader som finns med hög kvalitet och lokaliserade produkter och tjänster som möter de språkliga och funktionella krav som ställs av kunder i alla länder.

Vi hjälper nordeuropeiska företag att nå ut till de globala marknaderna, och vi hjälper internationella och globala företag att nå ut till europeiska marknader runt Östersjön och i norra Europa.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig genom att skicka ett mail till [email protected] för att skicka en prisförfrågan eller om det är något annat du undrar över.

Varför bör du välja Baltic Media - Nordisk-baltisk översättningsbyrå? 

Hur minskar man översättningskostnaderna utan att sänka kvaliteten 

Våra tjänster

Kostnadsfri offert inom 15 minuter  

Begäran om information   

E-mail

Svensk blogg: Översättningsbyrå Stockholm Sverige

Några av våra kunder